Ingrediente:
carne de pui/porc;
ulei de masline;
suc de lamaie;
oua;
sare;
piper negru;
faina de grau;
pesmeti;
seminte mixte (la dorinta);
ulei de floarea soarelui.
Mod de preparare:
1. Feliem carnea;
2. De porc o batem, insa de pui nu, pentru ca astfel se va usca, iar noua ne plac mai suculente;
3. Intr-un vas mai mic amestecam ulei de masline cu suc de lamaie si piper negru;
4. Ungem carnea cu amestecul obtinut, si o lasam circa jumatate de ora sa se absoarba;
5. Aparte batem ouale, adaugand sare;
6. Apoi pregatim faina, pesmetii, si, la dorinta, semintele;
7. In final trecem carnea pe ambele parti prin faina, ou, pesmeti si seminte;
8. Şniţelele se prajesc la tigaie, in ulei, pana la rumenire, la un foc mediu.
carne de pui/porc;
ulei de masline;
suc de lamaie;
oua;
sare;
piper negru;
faina de grau;
pesmeti;
seminte mixte (la dorinta);
ulei de floarea soarelui.
Mod de preparare:
1. Feliem carnea;
2. De porc o batem, insa de pui nu, pentru ca astfel se va usca, iar noua ne plac mai suculente;
3. Intr-un vas mai mic amestecam ulei de masline cu suc de lamaie si piper negru;
4. Ungem carnea cu amestecul obtinut, si o lasam circa jumatate de ora sa se absoarba;
5. Aparte batem ouale, adaugand sare;
6. Apoi pregatim faina, pesmetii, si, la dorinta, semintele;
7. In final trecem carnea pe ambele parti prin faina, ou, pesmeti si seminte;
8. Şniţelele se prajesc la tigaie, in ulei, pana la rumenire, la un foc mediu.
Poftă bună!
Minunata reteta, felicitari! Ma bucur ca ti-ai facut blog, esti o gospodina desavarsita!
RăspundețiȘtergere